Asuminen ja ympäristö
Asuminen ja ympäristö

Jätteiden kierrätyspisteet

Jätehuollon kierrätyspiste Ketunkalliossa Uudessakaupungissa

Alueelliselle kierrätysjätteiden keräyspaikalle saa toimittaa ainoastaan sellaista jätettä, jota varten jätepisteellä on jäteastia. Jätteitä ei saa jättää jäteastioiden ulkopuolelle.

Jokaisen kiinteistön on jätehuoltonsa järjestämiseksi tehtävä kiinteistökohtainen jätehuoltosopimus jätteenkuljetusyrittäjän kanssa joko itsenäisesti tai kuulumalla johonkin kimppa-astiaan. Kiinteistöjen jätehuollosta lisää sivulla Jätehuolto kiinteistöllä >
 

Kierrätys

Tiedot kierrätettävien jätteiden lajittelusta ja lähimmistä kierrätyspisteistä Uudessakaupungissa, mutta myös ympäri Suomen, löydät kootusti sivulta >> https://www.kierratys.info/

Jätteet lajittelemalla ja kierrättämällä saadaan talteen arvokkaita raaka-aineita, joista voidaan valmistaa uusia tuotteita ja hyödykkeitä. Kierrätyskelvoton jäte hyödynnetään energiantuotannossa. Kierrätyspisteiden lisäksi kierrätettäviä jätteitä otetaan vastaan L&T:n materiaalinkäsittelykeskuksessa Munaistenmetsässä ja muilla Lounais-Suomen Jätehuollon lajitteluasemilla >>  (linkki).

 

Jäteneuvonta

Lounais-Suomen Jätehuolto

Asiakaspalvelu 0200 47470

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 (pvm/mpm). Palvelemme sinua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun, kun sinulla on kysyttävää mm.

  • vakituisen tai vapaa-ajan asunnon jätteenkeräyksestä
  • lietteenkeräyksestä
  • perusmaksusta tai muusta meiltä tulleesta laskusta
  • kierrätyspisteistä
  • lajittelusta ja jätteiden vastaanottopaikoista
  • neuvontatilaisuuksista

Tavoitat meidät myös sähköpostilla asiakaspalvelu@lsjh.fi.

Henkilökohtaiset sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@lsjh.fi.

Tallennamme kaikki asiakaspalvelumme puhelut palvelun laadun varmistamiseksi ja kehittämiseksi. Tallenteita saavat käsitellä ainoastaan siihen oikeutetut henkilöt.