Suomi
Asuminen ja ympäristö
Asuminen ja ympäristö

Asuminen ja ympäristö

Tiedote päivitetty 25.6.2021 klo 20.37

Verkostopaine alueella on palautunut lähes ennalleeen, mutta vedenpaineen palautuminen normaaliksi kestää huomiseen aamuun.

Pyydämme alueen asiakkailta kärsivällisyyttä ja...
Uudenkaupungin Veden asiakaspalvelu (neuvonta ja sopimusasiat ) on suljetttu 12.7. – 6.8.2021. Palvelumme jatkuu 9.8.2021 alkaen arkisin klo 9-15 puhelimitse ja sähköpostitse. 

Kiireettömät asiat hoituvat...
Kalantiin ollaan suunnittelemassa aurinkoenergian tuotantoaluetta.
Suunnittelu kohdistuu Mannersuon teollisuusalueen tuntumassa Uusikaupunki-Laitilatien etelä- ja pohjoispuolella sijaitseviin maa-alueisiin.

Kalannin aurinkovoimahanketta...

Uudenkaupungin skeittiparkki ja pumptrack- rata avattiin virallisesti käyttöön tänään 4.6.2021. Avajaiset jouduttiin koronatilanteesta johtuen pitämään mahdollisimman pienimuotoisena, mutta syksyllä on tarkoitus järjestää vielä isompi tapahtuma...

Maanmittauslaitoksen ilmakuva-arkistoa on kesäkuun alusta saakka päässyt selaamaan Paikkatietoikkuna-verkkopalvelussa. Arkistoa voivat käyttää niin yksityishenkilöt, yritykset kuin organisaatiotkin ja käytössä on kymmeniä tuhansia kuvia. Kuvia on...

Taajamametsät ovat uusikaupunkilaisille tärkeitä. Ne lisäävät asumisviihtyvyyttä, tuovat luonnon lähelle kotia ja tarjoavat tilaa ja mahdollisuuksia virkistymiseen, liikkumiseen ja harrastamiseen.
Kaupunkilaiset pitävätkin erittäin tärkeänä...