Suomi
  • Tervetuloa Uuteenkaupunkiin!

Sataman suunnalla on juuri nyt meneillään suuret katurakennushankkeet.
Hepokarintielle rakennetaan mm. kiertoliittymä kasvaneen liikenteen sujuvoittamiseksi.
Tällä hetkellä liikenne on...
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos suosittelee riskiryhmille influenssarokotusta. Katso tästä tarkemmat tiedot rokotuspaikoista ja -päivistä Uudenkaupungin terveyskeskuksen yhteistoiminta-alueella:...
Mältintien ja Ketunkalliontien risteys on muokattu nyt kuluvan syksyn aikana kokonaan rakentamalla risteysalueelle mm. keskisaarekkeet. Risteys ei myöskään ole enää kulkuoikeuksiltaan tasa-arvoinen...
Uudenkaupungin ympäristönsuojeluyksikkö on mukana alueellisessa merimetsotyöryhmässä. Uudenkaupungin ympäristönsuojelu kerää lokakuun 2017 loppuun saakka Uudenkaupungin asukkaiden kokemuksia...

Sosiaalinen media

Kaupunkisuunnittelu Uusikaupunki muistuttelee! Huomaattehan, että Mältintien ja Ketunkallion risteysalueella on muutoksia. Lisäksi suojatien korotukset ovat uudistetussa risteyksessä valitettavasti jääneet liian korkeiksi ja asia tullaan korjaamaan mahdollisimman pian. Ja niin, niitä heijastimia ei kannata myöskään unohtaan kotiin! Turvallista matkaa itse kullekin syyspimeillä.
Kuka on vuoden Hehkuvin persoona Ugissa? Äänestä ja perustele. Kuka säteilee positiivista energiaa, tsemppaa ja auttaa? Kuka on toiminnallaan saanut hyvää aikaiseksi? Voittaja julistetaan Hehku-karnevaalissa 3.11.
Tänään maanantaina on Aktivointikeskus Puustin avajaiset. Tervetuloa tutustumaan klo 13-17. Puusti toimii entisen nuokkarin tiloissa, Kasvin talossa Liljalaaksonkatu 10. Puustin tiloissa toimii varsin laajalainen joukko: kierrätyskeskus, Työpaja Väiski, Puustintupa (ent. Mörnen tupa), Moniosaajat ry sekä Laitilan nuorisoverstas ry:n Reitti-hanke.
Mukavaa viikonloppua! Nice weekend! #newchurch #autumnleaves #visituusikaupunki
Oletko käynyt jo tutustumassa Vakka-Opiston syksyn tarjontaan? Tällä viikolla siihen on oiva mahdollisuus. Opistolla vietetään avointen ovien viikkoa!
#sunset #autumncolours #beautifulseasidetown #uusikaupunki #visituusikaupunki
Entisten nuorten apua kaivataan! Vastaa kysyselyyn ja osallistu Uudenkaupungin museon Uudenkaupungin nuorisosta kertovan näyttelyn tekemiseen!
Perinteikkäät syysmarkkinat valtaavat Ugin keskustan tulevana perjantaina ja lauantaina!
Jälkeen uusia uutisia asuntorintamalta! Jutun takana Ukinyt. #uusikaupunki #asuminen #uuttapukkaa
Liikuntapalvelut arvioi kaupungin asukkaiden liikunta-aktiivisuutta. Osallistu kyselyyn 15.10. mennessä ja voita liikuttavia palkintoja!
Aamun Vakka-Suomen Sanomat tarjoaa tiivistetyn katsauksen Salmen uusien vuokra-asuntojen tilanteesta. Sicso Asunnot Oy rakentaa parhaillaan Zengerinkujalle. Alunperin asuntoja oli kaavailtu myyntiin, mutta kysynnän suuntautumisen perusteella päädyttiinkin vuokraukseen. Jouluksi uuteen kotiin? Asuntojen vuokraus aloitetaan lokakuun lopussa. Lue koko juttu tämän perjantain 15.9. Vakkiksesta. Siscon sivut: http://sisco.fi/housing-company/zengerinkuja/