Suomi
  • Kuva Rauhanpuistosta Jouluvalaistuksessa

    Uusikaupunki

Uudenkaupungin liikuntapalvelut järjestää yhteistyössä Uudenkaupungin Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry:n
kanssa nuokkari ja liikuntakerhon erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille...

Tervetuloa yhdistysten ja seurojen edustajat mukaan Kumppanuuksilla hyvää elämää -iltaan
maanantaina 4.2.2019 klo 17.30 kulttuurikeskus Cruselliin.
 
Illan teemana Uudenkaupungin...

Siirrymme vuoden 2019 aikana lähettämään Kulttuurikeskus Crusellin Liljelundhallin taidenäyttelyiden avajaiskutsut sähköisinä. Mikäli haluat saada...

Venepaikkojen uudelleenvaraus kesälle 2019 on käynnistynyt 15.1.2019 edellisen vuoden varaajille ja varauksia voi tehdä 28.2.2019 klo 10.00 saakka.
Venepaikan...

Sosiaalinen media

Uudenkaupungin liikuntapalvelut ja Uudenkaupungin Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry järjestävät nuokkari ja liikuntakerhotoimintaa erityistä tukea tarvitseville lapsille keskiviikkoisin klo 16.00-18.00. Erityisryhmille tarjolla myös uintikerho keskiviikkoisin klo 17.00-17.45. Tervetuloa mukaan!
Tervetuloa yhdistysten ja seurojen edustajat mukaan Kumppanuuksilla hyvää elämää -iltaan maanantaina 4.2.2019 klo 17.30 kulttuurikeskus Cruselliin. Illan teemana Uudenkaupungin uusi sivistys- ja hyvinvointikeskus. Ilmoittautuminen pe 25.1. mennessä: http://bit.ly/kumppanuusilta2019
Venepaikkojen uudelleenvaraus kesälle 2019 on käynnistynyt. Edellisen vuoden venepaikan voi varata 28.2.2019 klo 10.00 saakka. Vapaiden venepaikkojen varaaminen on mahdollista 4.3. klo 10.00 alkaen. Venepaikan varaus ja maksu suoritetaan ensisijaisesti sähköisen varauspalvelun kautta, joka on käytössä 24/7.
Kulttuurikeskus Crusellin 30-vuotisjuhlaa vietetään tulevana viikonloppuna musiikin merkeissä! Perjantaina 18.1. lavalle astelee poptaivaan uusin tulokas Aleksanteri Hakaniemi ja lauantaina 19.1. sukelletaan Suomifilmien nostalgiseen maailmaan Heikki Kahilan johdolla. Lippuja molempiin konsertteihin voi ostaa ennakkoon Passarista sekä lippu.fi-palvelusta ja myyntipisteistä. Lipunmyynti ovella tuntia ennen konserttien alkua.
Uudenkaupungin liikuntapalvelut huomioi vuosittain vähintään SM-tasolla sijoittuneet uusikaupunkilaiset yksilöurheilijat ja joukkueet. Lisäksi valitaan vuoden junioriurheilija ja vuoden urheilija. Urheiluseuroja pyydetään toimittamaan esitykset huomioitavista urheilijoista tai joukkueista sekä vapaamuotoiset ehdotukset vuoden urheilijaksi 27.1. mennessä.
Lumista keskiviikkoaamua Uudenkaupungin ystävät! #snowywednesdaymorning #visituusikaupunki
Kaupunginvaltuusto on vuonna 2017 päättänyt toteuttaa uuden sivistys- ja hyvinvointikeskuksen elinkaarimallilla. Keskustelu ja tiedotustilaisuus kaupunkilaisille elinkaarimallista ja sen tarjoamista mahdollisuuksista rakentamisessa Viikaisten koulun auditoriossa (Viikaistenkatu 3) torstaina 10.1. klo 18.00. Tervetuloa!
Osallistu kotikaupunkisi vetovoimatutkimukseen! Onko kotikaupunkisi vetovoimainen? Entä onko se imagoltaan vireä, turvallinen tai omaleimainen? Uusikaupunki on yksi 55:stä suomalaisesta seutukaupungista. Seutukaupunki on oman seutunsa tai alueensa keskus. Seutukaupungit toteuttavat tammikuussa asukkailleen ”pehmeän vetovoimatutkimuksen”, jonka avulla selvitetään niihin liittyviä mielikuvia. Pääset arvioimaan oman kotikaupunkisi vetovoimaisuutta ja imagoa sekä naapuriseutukaupunkeja oheisen linkin kautta: https://innolinkresearch.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_dou78qIndaSUiP3 Tutkimuksen avulla autetaan kaupunkeja kehittämään niiden tunnettuutta ja vetovoimaa - ja sitä kautta elinvoimaa! Tutkimuksen toteuttaa Innolink. Lisätietoja tutkimuksesta antaa: Tutkimusoperaattori Ville Ottela, Innolink, puh. 010 633 0200