Yleisökilpailun palkitut Matka 2017-messuilla

Helsingin messukeskuksessa 19.-22.1. Matka 2017 -messuilla järjestettiin yleisökilpailu Uudenkaupungin, Kustavin ja Taivassalon merellisellä yhteisosastolla 6 n 1. Kilpailussa piti arvata lasipurkissa olleiden käpyjen lukumäärää. Vastauksia tuli noin 1500 kappaletta. Purkissa oli yhteensä 196 käpyä.

Onnetar suosi arvonnassa alla olevia henkilöitä.

1. Majoitus- ja ruokailupaketti Uudessakaupungissa (2 henk.): Kari Koskelainen, Vantaa.
2. Majoitus- ja ruokailupaketti Kustavissa (2 henk.): Laura Isomäki, Turku.
3. Majoitus- ja ruokailupaketti Taivassalossa (2 henk.): Tuija Keiteri, Helsinki.
4.. 2 lippua Crusell-musiikkiviikolle : Mia Kallioinen, Kotka.
5. Uusikaupunki-400 –huopaolkalaukku: Ilari Moilanen, Helsinki.
6. Volter Kilpi kirjallisuusviikon liput: Ahti Väisänen, Salo.
7. Kustavi-sammutuspeite: Eero Hiitola, Espoo.
8. Taivassalon Pyhän Ristin kirkko –kirja: Pertti Karvonen, Oulu.
9. Kahviliput Pollin Pihaan, Taivassalossa: Pirjo Blom, Nurmijärvi.

Lisäksi 3 henkilöä saavat lohdutuspalkinnon: Sirpa Gråsten Tuusulasta, Hedda Hietala Rengosta ja Ulla-Maija Aittomäki Juvalta. He arvasivat käpyjä olevan 195 kappaletta eli yhden päässä oikeasta vastauksesta. Palkinnot postitetaan voittajille. Onnea!