Uusikaupunki viestii vilkkaasti sosiaalisessa mediassa

Uudenkaupungin kaupungilla monet palvelut ovat ottaneet käyttöönsä sosiaalisen median kanavia, joissa ne viestivät ajankohtaisista asioista.

Myllymäen puisto
Uudenkaupungin virallinen Facebook-sivu Uusikaupunki - City of Uusikaupunki tavoittaa tällä hetkellä yli 1700 henkilöä. Sivu on koettu varsin tarpeelliseksi äkillisissä tilanteissa, joissa pitää pystyä viestimään kuntalaisille hyvin nopealla aikataululla.

Kaupungilla on lisäksi pitkälti toistakymmentä muuta sosiaalisen median kanavaa, joissa viestivät nimenomaan palveluja tarjoavat yksiköt. He kertovat omilla Facebook-sivuillaan sekä Instagram- että Twitter-tileillään sellaisista asioista, jotka ovat ajankohtaisia juuri heidän tarjoamiin palveluihin liittyen. Saamme koko ajan lisää kanavia käyttöömme ja toivomme, että kuntalaiset löytäisivät niiden pariin yhä paremmin.

Alta voi perehtyä osaan kaupungimme sosiaalisen median kanavista.

Uudenkaupungin virallinen Facebook

Muut Uudenkaupungin Facebook-sivut ja profiilit: