Uudenkaupungin ilotulitus
Uusikaupunki 400

Uusikaupunki 400 -avustukset haettavissa

Uudenkaupungin 400-vuotisjuhliin liittyvien tapahtumien tai tuotteiden kuluihin on mahdollista hakea avustusta Uudenkaupungin kaupungilta. Kevään hakuaika päättyy 31.3.2017

Kaupunginlahti iltavalaistuksessa

Uudenkaupungin juhlavuoden tavoitteena on tarjota sekä uusikaupunkilaisille että matkailijoille tietoa kaupungin historiasta ja nykypäivästä sekä tuottaa elämyksiä erilaisten kulttuuri-, nuoriso, liikunta- ja muiden tilaisuuksien parissa.

”Uusikaupunki 400 vuotta” -tapahtumien tai tuotteiden tuotanto- ym. kuluihin on mahdollista saada avustusta Uudenkaupungin kaupungilta. Hakijana voi olla yksityishenkilö, yhdistys tai yritys.

Avustuksen myöntäminen edellyttää vastikkeellisuutta. Avustettavan tapahtuman tai tuotteen tulee hyödyntää juhlavuoden Uuttakaupunkia tuottamalla asukkaillemme palveluita, henkistä tai fyysistä kasvua ja toimintaa, tai tuomalla Uudellekaupungille myönteistä julkisuutta. ”Uusikaupunki 400 vuotta” -toimikunta päättää harkintansa mukaan avustusten myöntämisestä.

Tapahtumasta tai tuotteen valmistamisesta on lähetettävä lyhyt vapaamuotoinen kuvaus sekä menoarvio. Tiivis hakemus, jossa esille tulee kaikki oleellinen. Hakemusta ei tule paisuttaa tarpeettoman laajaksi. Mahdolliset liitteet toimitetaan sähköpostitse siten, että niiden koko ei ylitä 10 megatavua ja paperihakemusten kokonaisliitemäärä ei ylitä kymmentä sivua.

Hakemus lähetetään joko sähköpostitse osoitteeseen uusikaupunki400@gmail.com tai paperihakemus osoitteella Uudenkaupungin kaupunki/Kulttuuritoimisto, Rauhankatu 10, 23500 Uusikaupunki. Hakuaika päättyy pe 31.3.2017. Sähköpostitse hakemus on lähetettävä kyseisen päivän aikana ja paperihakemukset on jätettävä yllä mainittuun osoitteeseen klo 16.00 mennessä tai lähetettävä postitse siten, että postileimana on 31.3.2017.

Päätökset avustuksista lähetetään hakijoille 30.4.2017 mennessä ja maksatukset alkavat toukokuussa. Avustus maksetaan tapahtuman järjestelyistä tai tuotteen valmistamisesta aiheutuneiden kulujen kattamiseen. Toteutuneista kuluista tulee tehdä selvitys 31.3.2018 mennessä. Selvitys on lähetettävä samoihin vaihtoehtoisiin osoitteisiin kuin hakemuskin on lähetetty. Toimikunnalla on harkintansa mukaan oikeus vaatia tositteita selvitykseen liittyen. Jos avustusta ei ole käytetty hyväksyttävien kulujen kattamiseen, on toimikunnalla oikeus vaatia avustusrahojen palauttamista.

Lisätietoja avustuksista saa tarvittaessa sähköpostitse osoitteella uusikaupunki400@gmail.com