Tuu messiin -messut Uudessakaupungissa 4.2.

Uudenkaupungin kaupunki on vahvasti mukana Tuu messiin -messuilla. Ukipolis yhteistyökumppaneineen järjestää vakkasuomalaista elämänmenoa ja työpaikkoja esittelevän messukokonaisuuden Uusikaupunki 400-areenalla.

Tuu messiin messut Uusikaupunki

Uusikaupunki 400-areenalla, eli tutummin Pohitullin palloiluhallissa, järjestetään helmikuun alussa lauantaina 4.2. aivan uusi tapahtuma. Messukokonaisuudella tuodaan esiin alueen työpaikkatarjontaa, kesätöitä, asumisen ratkaisuja ja sujuvaa arkea Vakka-Suomessa.  Mukaan on jo nyt ilmoittaunut nelisenkymmentä näytteilleasettajaa. Päivitetyn osallistujaluettelon voit käydä kurkkaamassa täältä.

Uudenkaupungin laajalla 30 neliön osastolla on kaupungin palvelut kattavasti esillä.  Pääteemojamme ovat arjen mutkattomuuden takaavat, kotiutumista ja viihtyvyyttä lisäävät palvelut ja tapahtumat, joista näin juhlavuotena ei takuulla ole pulaa. Jaossa on tiedon lisäksi mm. painotuoretta Valitse Uusikaupunki -esitettä.

Tuu messiin -messujen ovet ovat avoinna klo 10-15 ja vieläpä aivan ilmaiseksi. Varsinais-Suomen TE-toimisto järjestää niin ikään maksuttomia linja-autokuljetuksia tapahtumaan Turun ja Salon seudulta, Porin ja Rauman suunnalta sekä Tampereelta. Vaikka messuille houkutellaan vierailijoita kauempaakin, messujen sisältö kiinnostaa taatusti myös paikallisia.

Työpaikkojen ja asumisen lisäksi messuilla on esillä kaikki elämisen palvelut päivähoidosta opetukseen ja harrastuksista muihin vapaa-ajan rientoihin. Ohjelmassa on otettu huomioon myös lapsiperheet. Harrastusalueella esittäytyvät liikuntaseurat. Luvassa mm. salibandyä, koripalloa, pesäpalloa, kasvomaalausta, piirustusnurkkaa ja jalkapalloa.

Ja jos nälkä yllättää kesken unelmien työpaikan tai asunnon metsästyksen - messujen lähiruokakahvilasta voi ostaa keittolounasta tai vaikkapa kahvin ja särvintä.

Nähdään messuilla!

Kaupunginlahti auringonlaskun aikaan

Uudenkaupungin kaupungin osastolla on esillä mm.
  • yhteispalvelupiste Passari
  • varhaiskasvatus
  • elinkeinopalvelut
  • nuoriso- ja liikuntapalvelut
  • kulttuuripalvelut ja museotoimi
  • Uusikaupunki 400-juhlavuosi
  • henkilöstöpalvelut eli kaupungin omat avoimet työpaikat.
Tuu messiin -messut Uusikaupunki 400-areena

Tuu messiin -messut