Tiedote vesilaskun maksajalle

Olet saanut vuoden ensimmäisen vesilaskusi paperilaskuna vaikka olisit aikaisemmin tilannut E-laskun tai sinulla on ollut suoramaksusopimus. Vesilaskujen laskutuspalvelua hoitava Uudenkaupungin kaupunki on ottanut vuoden alusta käyttöön uuden taloushallinnon ohjelman, jonka vuoksi vesilaskusi E-laskutilaus tai suoramaksusopimus on uusittava.

E-laskut

Kun haluat vastaanottaa vuoden 2017 laskut sähköisenä verkkopankkiisi,
toimi seuraavasti:

Verkkopankkisi sivuilta löydät e-laskupalvelun, jossa on lista e-laskuja lähettävistä yrityksistä. Uudenkaupungin kaupungin nimen alta löytyy vuoden 2017 laskutusaihe:

• Uudenkaupungin Vesi/ 2017 (vesi- ja jätevesilaskut)

Valitse yllä oleva laskutusaihe. E-laskun vastaanottoilmoitukseen tarvitset vuoden 2017 laskun viitenumeron. Tämän jälkeen saat Uudenkaupungin Veden  laskut e-laskuna verkkopankkiisi.

Suoramaksut

Pankkien kanssa tehtävät suoramaksusopimukset on myös uusittava. Mikäli sinulla on voimassa oleva suoramaksusopimus, ole yhteydessä pankkiisi.

Lisätietoja Uudenkaupungin kaupungin talouspalveluista:
Laskentapäällikkö Hannele Aitamurto p. 050 5613 830
Talouspalvelusihteeri Jaana Viljanen p. 050 420 5184