Uudenkaupungin ilotulitus
Uusikaupunki 400

Tervetuloa 400-vuotissyntymäpäiville 19.4.2017!

Semmarit
Keskiviikkona 19.4.2017 valjastamme koko kaupungin juhlahumuun ja toivotamme kaikki tervetulleiksi mukaan juhliin!

Päivän aikana järjestetään juhlallisuuksia niin lapsille kuin aikuisille. Juhlat alkavat aamukahdeksalta kirkonkellojen soitolla ja klo 9.30 alkaen Nukketeatteri Piironginlaatikon ja varhaiskasvatuksen katuteatterijuhla kokoaa lapset torille juhlimaan. Valtuuston juhlakokoukseen klo 13.00 ovat myös kaikki kuntalaiset tervetulleita.

Kello 16.15 alkaen näemme kaikki uusikaupunkilaiset peruskoululaiset ja lukiolaiset marssimassa torille rumpuryhmä PPPercussionin saattelemana. Torille kannattaakin saapua hyvissä ajoin varaamaan paikka eturivistä kello 17.00 alkavasta Seminaarinmäen mieslaulajien konsertista.

Tarkempia tietoja tapahtumasta päivitämme Uusikaupunki 400 -juhlapäivän tapahtumasivulle. Ajankohtaisia tietoja kannattaa seurata myös Uusikaupunki 400 vuotta -Facebook-sivulla.

Lisätietoja tapahtumasta ja Uusikaupunki 400 -juhlavuodesta Uusikaupunki 400 -kotisivuilta sekä uusikaupunki400@gmail.com

Tervetuloa mukaan juhlimaan!