Täältä tulee UKI-400

Uudenkaupungin kaupunki ottaa käyttöönsä oman promootioauton. Kaupungin liisaama Mercedes-Benz GLC on valmistettu Uudessakaupungissa.

UKI-400 promootioauto
Uusi Mercedes-Benz -promootioauto on erityisesti esillä erilaisissa tapahtumissa. Promootioautoa on tarkoitus pitää liikkeellä ahkeraan ja kaupungin edustajat voivat käyttää sitä mm. messuilla ja tilaisuuksissa. Auton konepellillä komeilee Uusikaupunki 400 -logo ja auton kyljissä ja takalasissa taas ”Tulen Uudestakaupungista” -tekstit.

- Auto hankittiin juuri markkinointitarkoituksessa. Autokaupungissa tällainen promootioautoasia on ollut vuosien saatossa esillä useampaankin kertaa, mutta nyt ryhdyttiin sanoista tekoihin, kertoo kaupunginjohtaja Atso Vainio.

Yksi maskottimersun vakiokuljettajista on elinkeinojohtaja Jarkko Heinonen (kuvassa). Työssään viime viikolla aloittanut Heinonen pitää tärkeänä, että kaupunki on lähtenyt ripeästi mukaan autotehtaan kumppaniksi rekrytointeihin. Monet uudet työtekijät rekrytoidaan nyt pendelöintialueen ulkopuolelta – ei ole yhdentekevää millaiseen ympäristöön työtä tullaan tekemään. Kaupungin vastuulla on palvelujen järjestäminen sekä viihtyyteen panostaminen, jotta uusista työtekijöistä saadaan myös uusia, pysyviä ja tyytyväisiä asukkaita.

UKI-400 -auton työtehtävät alkavat virallisesti tiistaina 28.3.2017 Turussa Valmet Automotiven rekrytointikiertueella. Mukana kiertueella on myös Uudenkaupungin kaupunki sekä Te-palvelut. Rekrytointikiertue ulottuu Ouluun saakka ja kiertää yhteensä 8 kaupunkia: Turku 28.3.2017,  Tampere 29.3.2017, Jyväskylä 30.3.2017, Lappeenranta 4.4.2017, Mikkeli 5.4.2017, Joensuu 6.4.2017, Oulu 11.4.2017, Kokkola 12.4.2017. Uudenkaupungin kaupungin pisteellä tarjotaan informaatiota kaupungista mm. asumisesta, palveluista, harrastusmahdollisuuksista ja vastataan kaikenlaisiin kysymyksiin.

Kuntalaiset voivat tutustua autoon mm. 19.4. torilla kaupungin 400-vuotisjuhlien yhteydessä. Toukokuussa kaupungin oma markkinointikampanja kuljettaa auton mm. Kauppakeskus Myllyyn.

Bongaa UKI-400 ja tägää kuvaan somessa hashtag #UKI400GLC ja saatat voittaa mukavia Uusikaupunki 400 -tuotteita!