Pohitullirock 10.-11.3. tuo JVG:n JA HIMMEE -kiertueen Uuteenkaupunkiin

10. ja 11.3. Uudessakaupungissa saadaan nauttia tämän hetken Suomen kuumimmista artisteista, kun Uusikaupunki 400 Areenan Pohitullissa valtaavat perjantaina JVG ja lauantaina Mikael Gabrielin HIMMEE –kiertue. Tapahtuma on ikärajaton, joten nauttimaan pääsevät myös perheiden nuorimmat.

JVG on viime vuodet ollut suomalaisten kestosuosikki. Mm. Huominen on huomenna ja Tarkenee -hittibiisit saavat niin äidin kuin tyttärenkin jalan vipattamaan. Toinen todellinen legenda saapuu myös perjantaina, kun W.A.S.P.:in kitaristi Doug Blair tuo BBE -kokoonpanonsa vetämään setin. Kokoonpanon muut jäsenet ovat Karjurockistakin tuttu Mark Albert Bertenyi sekä Peter Enqvist.
Uudessakaupungissa on huikea mahdollisuus nähdä HIMMEE -kiertueen ainoa virallisen keikkakiertueen ulkopuolinen veto. Mikael Gabriel tuo joukkoineen koko kiertuekaluston Pohitulliin ja se jos jokin on kokemisen arvoinen.  Ihmisten sydämiin Mikael Gabriel pääsi viimeistään edellisen Vain Elämää -tuotantokauden aikana, kun sympaattisesta "MG:stä" tuli koko kansan suosikki ja sen jälkeen Gabriel on vetänyt keikkapaikan kuin keikkapaikan äärimmilleen.
-    Nyt kun Ukissa on hyvää pöhinää mm. autotehtaan ympärillä, halusimme lähteä rakentamaan tällaista talvitapahtumaa Pohitulliin. Tämä on iso satsaus meiltä, mutta samalla ”testi” siitä miten tämän tyyppiset jutut toimivat Uudessakaupungissa. Neuvotteluja on käyty jo jatkosta myös muutamien muiden isojen nimien kanssa talviklubikiertueista, mihin Pohitullin resurssit riittävät, mutta katsotaan nyt ensin miten tämä tapahtuma vetää väkeä, kommentoi tapahtuman promoottori Robert Sainio.
-    Ukissa ei tämän kokoluokan tapahtumia viime vuosina ole ollut ja sopiihan tämä nyt hyvin Uusikaupunki 400 juhlavuoteenkin. Huomioitavaa on myös että tämä on ehdottomasti koko perheen tapahtuma. Perheen pienimpiä on huomioitu JVG:n ja Mikael Gabrielin esiintymisajoissa ja niiden jälkeen pääsee vanhempi väki bilettämään, jatkaa Sainio.
Lauantaille on saatavilla myös VIP -lippuja ja Pohitullista löytyy ravintola A-oikeuksin.
Muita esiintyjiä ovat mm. Kehä, Soulless Soul, Kädettömät Isät, Dinturist sekä Kalle&Susse.

Liput myy www.ticketmaster.fi sekä Uudessakaupungissa Raijan Kioski.
Tapahtuman aikataulu:
Perjantai 10.3. klo 17.00 DJ, klo 18.30 Kädettömät Isät, klo 20.30 JVG, klo 22.30 Kalle&Susse, klo 00.00 BBE
Lauantai 11.3. klo  16.00 DJ, klo 19.00 Mikael Gabriel, klo 21.00 Soulless Soul, klo 22.30 Dinturist, klo 00.00 Kehä
Lisätiedot:
Promoottori Robert Sainio, 040 595 95 81, robert.sainio@karjurock.fi