Asukkaille / Kulttuuri ja museot / Kulttuuritoimi / Kulttuurikeskus Cruselli

◦Kuvia kulttuurikeskus Crusellista

Kulttuurikeskus Cruselli

Kulttuurikeskus Cruselli
Meren rannalla, Uudenkaupungin kauneimmalla paikalla sijaitseva Cruselli on suosittu kulttuuriväen kohtauspaikka länsirannikolla.

Kulttuurikeskus on suunniteltu monitoimitaloksi. Alakerrassa ovat näyttelytilat (325 m²) ja yksi kokoushuone (35 henkeä) . Kokoushuone on liitettävissä myös näyttelytilaan. Sali on 254-paikkainen ja se on muunneltavissa akustisesti puhe- ja musiikkitilaisuuksia varten. Salissa voidaan vaivattomasti pitää myös kokouksia, sillä istuimissa on kääntyvät kirjoitustasot ja tila on varustettu monipuolisilla kokouslaitteilla.

Näyttämö on kooltaan 150 m² ja näyttämötornissa on 14 nostinta ja 2 valaisinansasta. Lisäksi näyttämöllä on sivu- ja ylärajoittimet ja asiaan kuuluvat taustaverhot. Valo- ja äänitarkkaamo on varustettu nykyaikaisilla valo- ja äänipöydillä. Valonheitinlinjoja on 188 kappaletta ja valonheittimiä 120 kappaletta. Lisäksi salissa on nykyaikaiset kokous- ja äänentoistolaitteet ja äänitysmahdollisuus. Takanäyttämö ja siihen liittyvä sivunäyttämö ovat 160 m² suuruisia. Ylälämpiössä on mahdollisuus virvokkeiden nauttimiseen ja samassa kerroksessa sijaitsevat esiintyjien pukuhuoneet, esiintyjien lämpiö, pukuvarasto, keittokomero, pieni toimisto ja lipunmyyntipiste.

Kulttuurikeskuksen koillispuolella, aivan kulttuurikeskuksen vieressä, on 400 hengen nouseva katsomo kesäteatteritoimintaa varten.

Osoite: Kulttuurikeskus Cruselli Kullervontie 11, 23500 Uusikaupunki

Varaukset Uudenkaupungin kulttuuritoimistosta Osoite: Rauhankatu 10, 23500 Uusikaupunki. Puh.: 0500 743073 tai (02) 8451 5301 Faksi: (02) 8412 887 Sähköposti: kulttuuritoimisto(at)uusikaupunki.fi

KULTTTUURIKESKUS CRUSELLIN ja SIIRRETTÄVÄN ESIINTYMISLAVAN vuokraushinnat
näet allaolevasta linkistä klikkaamalla tekstiä "Kulttuurikeskus Crusellin ja siirrettävän esiintymislavan vuokraushinnat".

Kulttuurikeskus Crusellin ja siirrettävän esiintymislavan vuokraushinnat

Kulttuurikeskus Crusellin taidenäyttelytoiminnasta löydät tietoa täältä. 

UUTISET / AJANKOHTAISTA

TAPAHTUMAKALENTERI

SUORAT LINKIT

400

Asuntohakemus

Lataa Uusikaupunki puhelimeesi

Eloa, iloa ja onnea Uudessakaupungissa.

Neuvontaa julkisten palveluiden käyttäjille

HINKU-HANKE

Galleria

Pelaa Uusikaupunki-visaa