TULE KUNTOON, SENIORI , Vakka - Suomen Selkäyhdistys ry ja Suomen Tule ry luento

Ti 28.3.2017 18:00 - 20:00

Vakka -Suomen Selkäyhdistys ja Suomen Tule järjestävät yhdessä luennon " TULE KUNTOON, SENIORI" Viikaisten yhtenäiskoulun auditoriossa 28.3. klo 18 alkaen .
Aiheesta tulee luennoimaan Fysioterapeutti Paulina Iiskala Laitilan Terveyskodista, jonka toimialaan kuuluu gerontologia eli ikäihmisten kuntoutus ja aikuisten neurologia
Luennoilla käsitellään monipuolisesti ikääntyvien näkökulmasta tuki- ja liikuntaelinongelmia, kuten selkä-, niska- ja nivelvaivoja, osteoporoosia ja kaatumistapaturmia sekä tarjotaan tietoa ja tukea tuki- ja liikuntaelinterveydestä ja tule-vaivojen ennaltaehkäisystä sekä itsehoidosta. Luennoitsijoina toimivat alan asiantuntijat ja luennoille osallistujat saavat mukaansa monipuolisen materiaalivihkon. Lisäksi paikallisyhdistykset ja -osastot ovat mukana aktiivisesti mukana käytännön järjestelyissä ja esittelemässä vertaistuki- ja toimintamahdollisuuksiaan.

Luennoille ovat kaikki tervetulleita, ne ovat kaikille avoimia ja maksuttomia tilaisuuksia joille ei tarvitse ilmoittautua erikseen.
Luennot järjestetään Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry:n, Huoltoliitto ry:n, Invalidiliitto ry:n, Selkäliitto ry:n, Suomen Luustoliitto ry:n,  Suomen Nivelyhdistys ry:n  ja heidän jäsenyhdistystensä kanssa yhteistyössä ympäri Suomea Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) tuella.
TERVETULOA MUKAAN!
Kahvitarjoilu klo 18.30.