Kulttuuri ja vapaa-aika

Kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunnan avustusmäärärahat 2017

Kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunnan avustusmäärärahat orkestereille, laulukuoroille, teatteriryhmille ja kuvataidejärjestöille tulevat hakuun 1.3. alkaen.

Lautakunnan periaatepäätöksen mukaisesti avustuksia myönnetään ensi sijassa sellaisille yhdistyksille, joiden toiminta kohdistuu lapsiin tai nuoriin, tai jotka järjestävät tapahtuman tai projektin, jossa on mukana nuoria kulttuurin harrastajia. Hakuaika on 1. - 31.3.2017.

Avustuslomakkeita saa Uudenkaupungin kulttuuritoimistosta, Rauhankatu 10, jonne lomakkeet on myös palautettava 31.3.2017 mennessä. Lomakkeen voi myös ladata ja tulostaa tältä sivulta. Tiedustelut Uudenkaupungin kulttuuritoimistosta tai puhelimitse 0500 743073.

Lautakunta jakaa yllämainitun avustusmäärärahan lisäksi avustuksia kohdistuen nimenomaan kyläkeskusten kulttuuripainotteisten kotiseututapahtumien järjestämiseen. Uudenkaupungin kulttuuri, nuoriso- ja liikuntalautakunnan avustus kyläkeskusten kotiseutukulttuurin edistämiseen on tarkoitettu Kalannissa, Lokalahdella tai Pyhämaassa järjestettävän kulttuuripainotteisen kotiseututapahtuman järjestämiseen. Avustusta voivat hakea Kalannissa, Lokalahdella tai Pyhämaassa toimivat rekisteröidyt yhdistykset, jotka järjestävät yllämainitun tapahtuman.

Yhdistyksen on toimitettava selvitys avustuksen käytöstä myöntövuotta seuraavan vuoden huhtikuun loppuun mennessä. Selvitykseksi riittää vapaamuotoinen selostus tapahtumasta sekä selvitys tapahtuman menoista ja tuloista. Avustuksen hakuaika on 1. - 31.3. Hakemus osoitetaan Uudenkaupungin kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunnalle merkillä "Kyläkeskus". Hakemuksen on oltava Uudenkaupungin kulttuuritoimistossa (Rauhankatu 10, 23500 Uusikaupunki) viimeistään 31.3.

Hakemuslomakkeita on saatavana Uudenkaupungin kulttuuritoimistosta (Rauhankatu 10). Lomakkeen voi myös ladata ja tulostaa tältä sivulta. Avustusten myöntämisestä päättää Uudenkaupungin kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunta. Avustus maksetaan 31.5. mennessä.

Lisätietoja tarvittaessa antaa: Kulttuurikoordinaattori Rauno Melos 0500 743073