Kaupunki ja hallinto

Lautakunnat ja johtokunnat 2013-2016

Tammikuun 28. päivänä pidetyssä valtuuston kokouksessa valittiin uudet jäsenet lautakuntiin toimikaudeksi 2013-2016. Toiminnan aloittaa uusina lautakuntakuntina opetus- ja kasvatuslautakunta ja Kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunta.

Lautakunnat 2013-2016

• keskusvaalilautakunta
  • kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunta
  • opetus- ja kasvatuslautakunta
  • sosiaalilautakunta
  • tarkastuslautakunta
  • tekninen lautakunta
  • terveyslautakunta
  • ympäristö- ja lupalautakunta
  • ympäristöterveydenhuollon lautakunta

Liikelaitosten johtokunnat 2013-2016

• Uudenkaupungin Veden johtokunta
  • Vakka-Suomen Veden johtokunta

Johtokunnat 2009-2012

• Uudenkaupungin lukion johtokunta

Nuorisovaltuusto

Uudessakaupungissa toimii myös nuorisovaltuusto, johon valitaan 19 jäsentä kouluissa järjestettävissä vaaleissa. Jäsenten ikäraja 13-17 vuotta. Nuorisovaltuuston toimikausi on kaksi vuotta.

Liikunta- ja nuorisojärjestöparlamentti Linupa

Uudessakaupungissa toimii myös Liikunta- ja nuorisojärjestöparlamentti (Linupa), joka toimii aloitteentekijänä ja ideoijana kehittäessä Uuttakaupunkia liikuntakaupunkina sekä parannettaessa nuorten elinoloja.

Neuvostot

Kaupunginhallitus valitsee kaupungin edustajat vanhusneuvostoon ja alueelliseen vammaisneuvostoon.

Anna palautetta