• Uusikaupunki juhlii 400-vuotissyntymäpäiviä

    Vuoden 2017 aikana koko kaupunki juhlii Uudenkaupungin 400-vuotista historiaa monenlaisten tapahtumien merkeissä.
Tällä sivulla voi seurata sekä Uudenkaupungin ulkojäiden että latujen tilannetta.
 
Keräämme talteen vuoden 2017 muistoja Uusikaupunki 400 -juhlallisuuksista. Olitko mukana Uudenkaupungin juhlavuoden avauksessa uuden vuoden aattona? Onko sinulla kuvia tai videoita juhlasta?
...

Uudenkaupungin juhlavuoden tavoitteena on tarjota sekä uusikaupunkilaisille että matkailijoille tietoa kaupungin historiasta ja nykypäivästä sekä tuottaa elämyksiä erilaisten kulttuuri...

Mukavaa merellistä meininkiä


Kahden aiemman vuoden tapaan meillä on yhteisosasto Kustavin ja Taivassalon kanssa. Osaston yleisilme on erittäin merihenkinen. Merelliset kuvat,...

Sosiaalinen media

Kaupunkisuunnittelu Uusikaupunki julkaisu juuri Facebook-sivullaan havainnollistavia kuvia moduuliasuntotonttien raivaustöistä. Väliaikaiseen asumiseen tarkoitetuille moduuliasunnoille on varattu kaksi tonttia. Toinen kaupungin hykyisen varikon vierestä Mältintieltä ja toinen ns. uuden varikon tontilla Autonrakentajantien varrelta - hyvin läheltä autotehdasta.
Uudenkaupungin kaupunki on myös messissä Tuu #messiin -messuilla helmikuun alussa. Messut esittelevät työtä, harrastuksia, palveluja ja ihan vain elämää Vakka-Suomessa ja Uudessakaupungissa. Messut ovat pääsymaksuttomat! Kotisivut ja näytteilleasettajaluettelo päivittyvät tiuhaan tahtiin. Mukana on mm. Valmet Automotive ja Yara Suomi ja ihana naapurimme Laitilan kaupunki. Tuu vaikka koko perheen voimin. Lapsia ei ole ohjelmassa jätetty huomioimatta. #uusikaupunki #vainukissa #vakkasuomi #messut #työpaikat
Länskärissä on bongattu alkuvuoden tilaisuutemme! Eilinen vuokra-asuntoilta kokosi satakunta kuulijaa ja kyselijää asuntoaiheen ympärille Kulttuurikeskus Cruselliin. Helmikuun ensimmäisenä lauantaina 4.2. on vuorossa taas Tuu #messiin -messut: Lisää infoa tulossa messutapahtumasta aivan lähipäivinä. Kalenteriin päivä toki kannattaa jo ruksittaa. Uusikaupunki 400 -areenalle, eli tuttavallisemmin Pohitullin palloiluhalliin kerääntyy Vakka-Suomen alueen työnantajia, palveluiden tuottajia ja harrastustoimijoita sekä alueen kuntia. Laajan työpaikkatarjonnan lisäksi esillä ovat erityisesti alueen asuntotarjonta ja sujuva arki Vakka-Suomessa.
Vaikuttava valokuvanäyttely merenkulusta juuri nyt nähtävissä kirjaston galleria Kirjavassa!
YLE huomioi Uudenkaupungin juhlavuoden sekä uutisissaan tv:n ja printin puolella. #uusikaupunki #uutisia #uki400
Uudenkaupungin juhlavuosi #uki400 on nyt virallisesti avattu. Tästä on hyvä jatkaa! #uusikaupunki #vainUKIssa
Kaupungin juhlavuosi käynnistyy avajaistapahtumalla Kaupunginlahden pohjukassa uudenvuodenaattona, lauantaina 31.12.2016 klo 18. Juhlavuoden avauksessa saamme nauttia ainakin erityisesti Uudenkaupungin juhlavuodelle sävelletystä musiikista J-P Hyytiän ja Petri Hatakan tulkitsemana, reippaasta yhteislaulusta ja komeasta ilotulituksesta sekä kaupunginjohtajan tervehdyksestä. Ja saattaapa tilaisuudessa poiketa vieraita myös menneisyydestä. Kaikille avoin tilaisuus käynnistyy pimeyden keskelle toivoa tuovalla valokulkueella, Lähde mukaan toteuttamaan yhteisöllistä juhlavuoden tapahtumaa. http://www.siistiiry.fi/tapahtumat/osallistu-uudenkaupungin-400v-juhlavu... Tervetuloa koko perheen voimin juhlistamaan ainutlaatuisen juhlavuoden aloitusta!
Tärkeää tietoa vuoden vaihteen ilotulituksista! Turun Sanomien jutussa on myös kartta alueesta, jolla ilotulitteiden ampuminen on kiellettyä Uudessakaupungissa tulipalovaaran takia. Muistakaa myös suojalasit! Ilotulitteiden sallittu käyttöaika alkaa 31.12. kello 18.00. Käyttöaika päättyy 1.1. kello 02.00. Muistetaan ottaa huomioon myös lapset, vanhukset ja eläimet! Juhlitaan juhlan arvoisesti!
VSV tiedottaa sähkökatkon taustoista. PS. Olkaa varovaisia kuitenkin kynttilöiden kanssa, jos eivät ole ledimallia!
Uusikaupunki city bay - waiting ice and snow #uusikaupunki #oldtown #visituusikaupunki #sunset
Kaupunginjohtaja Atso Vainio lukee perinteisen joulurauhan julistuksen Uuden kirkon edustalla jouluaattona 24.12.2016 klo 12. Tilaisuuden musiikista vastaavat Uudenkaupungin Laulu-Veikot ja VPK:n soittokunta. Tervetuloa!